SM Lighting Claw vs. SW Lighting claw

Regelfrågor och förslag på husregler
Användarvisningsbild
Rafnir
Inlägg: 28
Blev medlem: 14 sep 2011, 22:05
Ort: Göteborg

SM Lighting Claw vs. SW Lighting claw

Inlägg av Rafnir »

Har kollat både Space Marines boken (9 ed.) samt Space Wolves (9 ed.) och hittar inget om specifika regeln om att när man väljer 2 lighting claws för SW så får man en extra attack. I SM boken så står det att lighting claws har 1 extra attack inkluderat. Jag undrar om någon vet i vilken sida av bökerna det står att två lighting claws för SW får 1 extra attack vs. en lighting claw inte får en extra attack.

Tack på förhand för svar.

Användarvisningsbild
DHettNeck
Svenska Mästaren i 40k 2012, 2013 & 2015
Inlägg: 11190
Blev medlem: 07 nov 2008, 07:21
Ort: Uppsala

Re: SM Lighting Claw vs. SW Lighting claw

Inlägg av DHettNeck »

Varje LC ger en extra attack. Så man behöver ingen extra regel för 2st, det ger helt enkelt 2 extra attacker.
Rikard "+1" Tröger
Uppsala - Atlantis

Sweden ETC Fantasy Team 2011-2012
Sweden ETC 40K Team 2013-2016
Swedish Champion Warhammer 40K 2012, 2013 & 2015

Skriv svar