svenska40k.se

Rapportera in turnering

Krav på turneringen

För att en turnering skall inkluderas i rankingen på svenska40k.se krävs att den uppfyller ett antal krav.

Innan turneringen

För att anmäla en turnering, använd formuläret under "Ny turnering" i menyn ovan. Det du behöver fylla i är namn på turneringen, i vilken stad den ska hållas och eventuell förening som arrangerar den. Det måste också finnas en plats där information om turneringen finns tillgänglig för deltagare. Använd antingen vårt forum till att skriva om turneringen eller skicka en länk dit turneringsinformationen finns.

Tänk på att det finns många aktiva turneringsarrangörer i Sverige med mycket erfarenhet från 40k-turneringar. Om du vill ha hjälp med ett arrangemang, fråga gärna om det på vårt forum.

Efter turneringen

När turneringen är avslutad ska ni rapportera in resultatet till oss. Dett kan antingen göras genom att själv ladda upp en Excel-fil med resultatet (navigera fram till turneringen, klicka på "Rapportera resultat", följ instruktionerna), eller genom att skicka in resultatlistan till oss på . I båda fallen behövs en Excel-fil med placeringar i första kolumnen, spelarnamn i andra, och eventuellt vilken armé de spelade.